Vieira con parmentier de ibérico y Pedro Ximénez

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de aceite de girasol
  • 150 g de vino Pedro Ximénez
  • 1 hueso de jamón ibérico
  • 400 g de agua
  • 500 g de patatas peladas en dados de 1,5 cm
  • 380 g de nata
  • 1 pellizco de sal en escamas
  • 1 - 2 cucharada de aceite de oliva
  • 8 vieiras con coral abiertas transversalmente
Montaje
  • 4 - 8 lonchas de jamón ibérico

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1729.6 mg
Eiwitten 43.6 g
Calorieën 4041 kJ / 965 kcal
Vetten 71.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 29.1 g
Koolhydraten 32.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...