Apparaten en accessoires
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1450.2 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
55.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Tomatensoep met Burrata
35min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Geen beoordelingen
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Pompoen Chai Latte
20min
Pizza-Burrata
1u. 40min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min