Apparaten en accessoires
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1450.2 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
55.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Shakshuka
50min
Hummus
5min
Frisse koolsalade
15min
Pizza-Burrata
1u. 40min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min