Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie

Ingrediënten

  • vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk
    800 g
  • peterselie, vers
    3 - 5 takjes
  • teentjes knoflook
    2
  • sjalot gehalveerd
    80 g
  • olijfolie
    30 g
  • rode paprika in stukken gesneden (3 cm)
    250 g
  • paprika, gerookt, gemalen
    ½ tl
  • groentebouillon poeder
    1 tl
  • chilipoeder
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • quinoa 4 minuten kooktijd
    15 g
  • mozzarella geraspt
    100 g
  • eieren klein formaat
    4
    4 kwartel eieren
  • zwarte peper, gemalen
    3 - 4 snuifjes
  • flatbread
    4 stukken

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 1450.2 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 2343.6 kJ / 560.2 kcal
Vetten 27.4 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 55.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...