Massa cremosa de legumes de outono com bacalhau

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
8 doses

Ingrediënten

  • pão de véspera
    50 g
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    80 g
  • queijo cheddar
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • espinafres
    200 g
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta
    2 pitadas de
  • água
    1200 g
  • posta de bacalhau demolhado
    800 g
  • bimis cortados ao meio
    300 g
  • massa curta (ex.: penne, macarrão, rigatoni etc.)
    350 g
  • alho-francês só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm aprox.)
    170 - 200 g
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • farinha
    60 g
  • bebida de aveia
    750 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 8075.9 mg
Eiwitten 76.6 g
Calorieën 2996.4 kJ / 716.2 kcal
Vetten 18.7 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 57.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...