Apparaten en accessoires
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
2581.5 mg
Eiwitten
76.2 g
Calorieën
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Vetten
176.4 g
Vezels
32.6 g
Verzadigd vet
28.1 g
Koolhydraten
146.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Rode bietensap
10min
Shakshuka
50min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.