Apparaten en accessoires
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
2581.5 mg
Eiwitten
76.2 g
Calorieën
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Vetten
176.4 g
Vezels
32.6 g
Verzadigd vet
28.1 g
Koolhydraten
146.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Amandelcake
50min
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Aardappel pannenkoeken
45min