Apparaten en accessoires
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Voeding per 4 porties
Calorieën
2438.5 kcal /
10202.8 kJ
Eiwitten
76.2 g
Vetten
176.4 g
Koolhydraten
146.5 g
Vezels
32.6 g
Verzadigd vet
28.1 g
Natrium
2581.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Pruimenjam
55min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1u.
Pekingeend
45min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Amandelpasta
1u. 10min
Stoofpot van linzen
2u. 35min