
Apparaten en accessoires
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
4 portie
Ingrediënten
-
citroen1
Pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
geschaafde amandelen geblancheerd60 g
-
knoflookteentje1
-
verse basilicumbladeren60 g
-
extra vergine olijfolie170 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Champignon Orzotto
-
gedroogde champignons15 g
-
tijm, verse bladeren en tere stengels3 takjes
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
uien in stukken115 g
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge orzo pasta225 g
-
witte wijn85 g
-
water450 g
-
verse bruine paddenstoelen gesneden170 g
-
pijnboompitten60 g
Pesto Zalm
-
zalmfilet, vers570 g
Afgebluste tomaten
-
kerstrostomaten4 stengels
-
olijfolie2 tl
-
zout1 snuifje
-
citroen in plakjes gesneden en gegrild, om te serveren (zie Tip)1
Voeding per 1 portie
Natrium
2127 mg
Eiwitten
59 g
Calorieën
5251 kJ /
1255 kcal
Vetten
92 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
18 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Zomer BBQ
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gyoza met kip en knoflook
45min
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min