Hummus di cannellini e olive taggiasche

4.4 18 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
500 g

Ingrediënten

  • 480 g di fagioli cannellini in scatola scolati (peso netto) e sciacquati
  • 25 - 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 45 g di salsa tahina
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • fette di pane casereccio tostate, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 500 g

Natrium 581.3 mg
Eiwitten 36.4 g
Calorieën 3112.3 kJ / 743.9 kcal
Vetten 27 g
Vezels 24.3 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 97 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...