Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di semi di cumino
- 10 g di senape in grani grossi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla
- 25 g di zenzero, radice fresca, pelata e a rondelle (2 mm)
- 25 g di olio di cocco
- 10 g di curcuma in polvere
- 5 - 8 g di peperoncino in polvere
- 8 g di sale
- 200 g di lenticchie rosse spezzate, precedentemente sciacquate
- 400 g di latte di cocco
- 400 g di polpa di pomodoro a tocchetti
- 75 g di uvetta
- 100 g di spinaci freschi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- coriandolo fresco tritato, a piacere
- yogurt bianco non zuccherato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2270.2 kJ / 542.6 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Hummus
10min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Tortini di quinoa con avocado e pomodorini confit
45 min
Ramen coreano con tofu
50min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Babaganoush
40 min