Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 steaks de bœuf (env. 180-200 g chacun, 3 cm d’épaisseur)
  • 2 c. à café de sel
  • ¾ c. à café de poivre moulu
  • 4 brins de thym frais
  • 1400 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
  • 50 g d'échalotes
  • 1 - 2 brins d'estragon frais
  • 50 g de vin blanc sec
  • 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
  • 200 g de beurre coupé en morceaux
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 c. à soupe de beurre, salé ou non salé

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 93 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2926 kJ / 698 kcal
Vetten 56 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...