Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Asparagus
  • cooking oil
    20 g
  • green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
  • fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped
    20 g
  • onions cut in halves
    100 g
  • cooking oil
    20 g
  • plain flour
    10 g
  • water
    300 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • spätzle (see tip)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • red capsicums deseeded
    200 g
  • whipping cream
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 324 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 3451 kJ / 825 kcal
Vetten 36 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 106 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...