"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)

"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

Spinach and mint pesto
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • lime juice
    1 ½ tbsp
  • fresh baby spinach leaves
    200 g
  • fresh mint leaves only
    8 sprigs
  • shelled salted pistachio nuts
    50 g
  • garlic clove
    1
  • salt
    ¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
  • zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1 - 2
  • carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1 - 2
  • water
    500 g
  • sugar snap peas cut into thin strips
    100 g
  • Parmesan cheese shaved, to serve
  • ground black pepper to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 221.6 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 989.3 kJ / 236.5 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...