Pasta and mushroom soup with chicken involtini

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

Chicken involtini
  • white wine
    50 g
  • skinless chicken breast fillets (approx. 150 g each)
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • ham
    4 slices
  • Swiss Cheese
    4 slices
  • asparagus tips trimmed and set aside
    8 stalks
Mushroom pasta soup
  • onion halved
    1
  • fresh Swiss brown mushrooms halved
    200 g
  • salted butter cut into pieces
    50 g
  • extra virgin olive oil to fry
  • Chicken stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • boiling water
    1000 g
  • sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ditalini pasta or small dried pasta of choice
    300 g
  • fresh parsley leaves only, chopped, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 885.1 mg
Eiwitten 63.3 g
Calorieën 3256.7 kJ / 778.4 kcal
Vetten 26.1 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 67.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...