Salmorejo (Soupe froide aux tomates)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 portion

Ingrediënten

  • 140 g d'huile d'olive vierge extra
  • 4 œufs durs
  • 100 g jambon serrano coupée en morceaux
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 995 g de tomates mûres coupée en morceaux
  • 1 c. à thé de sel
  • 140 g de chapelure blanc (du pain de campagne)
  • 30 g de vinaigre xérès

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1050 mg
Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1690.9 kJ / 404.1 kcal
Vetten 28.9 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 23.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...