Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portie

Ingrediënten

  • aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)
    1000 g
  • eieren verpakt in huishoudfolie
    4
  • kalkoenborstfilet, zonder vel
    800 g
  • zwarte peper, gemalen naar smaak
  • geklaarde boter
    20 g
  • groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)
    100 g
  • witte wijn
    100 g
  • verse laurierbladeren
    2
  • water
    500 g
  • olijven
    50 g
  • zout
    ½ tl
Tonnato saus
  • ansjovisfilet, in olie
    6
  • gepekelde augurken uitgelekt
    1 - 2
  • tonijn uit blik, in olie
    200 g
  • crème fraîche
    200 g
  • zout
    3 snuifjes
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes

Voeding per 1 portie

Calorieën 555.9 kcal / 2325.8 kJ
Eiwitten 44.8 g
Vetten 24.7 g
Koolhydraten 34.4 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 9.9 g
Natrium 1112.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...