Apparaten en accessoires
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
555.9 kcal /
2325.8 kJ
Eiwitten
44.8 g
Vetten
24.7 g
Koolhydraten
34.4 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Natrium
1112.9 mg