Apparaten en accessoires
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1112.9 mg
Eiwitten
44.8 g
Calorieën
2325.8 kJ /
555.9 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
34.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Gazpacho
1u. 15min