Apparaten en accessoires
Pikante Kip met Kokosrijst
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
6 portie
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook3
-
rode peper, vers ontdaan van zaadjes, grof gehakt, plus extra, in plakjes gesneden, voor garnering1
-
olie20 g
-
gele curry pasta50 g
-
citroengras, vers2 stukken
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)20 g
-
kaffir limoenblad, vers (optioneel)2
-
1000 g kippenbout, met velkip (900-1000 g) (zie variatie)1
-
water600 g
-
kokosmelk, uit blik250 g
-
basmati rijst250 g
-
koriander, vers voor garnering
-
limoen (optioneel) in plakjes gesneden, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
238 mg
Eiwitten
46.6 g
Calorieën
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Vetten
42.8 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
14.3 g
Koolhydraten
47.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pad Thai
45min
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Pasta met crème van pistache
30min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min