Apparaten en accessoires
Pasta met crème van pistache
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Voeding per 1 portie
Natrium
918.5 mg
Eiwitten
25.7 g
Calorieën
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
11.2 g
Koolhydraten
65.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min