Apparaten en accessoires
Pasta met crème van pistache
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
918.5 mg
Eiwitten
25.7 g
Calorieën
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
11.2 g
Koolhydraten
65.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min