Apparaten en accessoires
Pasta met crème van pistache
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
918.5 mg
Eiwitten
25.7 g
Calorieën
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
11.2 g
Koolhydraten
65.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Groente-Omeletten
30 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min