Apparaten en accessoires
Pasta met crème van pistache
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
918.5 mg
Eiwitten
25.7 g
Calorieën
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
11.2 g
Koolhydraten
65.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30 min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 godz. 20 min
Alpenmacaroni
45 min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 godz. 10 min
Express Aardbeien Dessert
5 min