Apparaten en accessoires
Pasta met crème van pistache
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
667.7 kcal /
2793.5 kJ
Eiwitten
25.7 g
Vetten
33.5 g
Koolhydraten
65.4 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
11.2 g
Natrium
918.5 mg