Apparaten en accessoires
Steak au Poivre
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
2301 kJ /
550 kcal
Vetten
44 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene pepersaus
20min
Bellini cocktail
5min
Tex-mexburger
4u. 25min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Steak tartaar
30min
Mojito
10min
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min