Apparaten en accessoires
Steak au Poivre
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
2301 kJ /
550 kcal
Vetten
44 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Rundvlees Stroganoff
1u.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Pekingeend
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.