Apparaten en accessoires
Steak au Poivre
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
2301 kJ /
550 kcal
Vetten
44 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Groene pepersaus
20min
Loempia’s
55min
Steak Stroganoff
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen