Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Erwten met ham
25 min
Groene pepersaus
20 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Spaghetti carbonara
40min
Perzik Bellini
5 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min