
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alpenmacaroni
45min
Karamel varkensvlees
45min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Zalmburgers
25min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Varkenshaasje in papillot
1u.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Geen beoordelingen
45min
Appelpunch
Geen beoordelingen
30min