Apparaten en accessoires
Steak au Poivre
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
2301 kJ /
550 kcal
Vetten
44 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Loempia’s
55min
Steak Stroganoff
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Balletjes in Spaanse saus
55min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Zalmsoufflé
1u.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Mousse van ham
10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min