Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min