Apparaten en accessoires
Pizza Diavola
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
3 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2849.7 mg
Eiwitten
43.6 g
Calorieën
4162 kJ /
994.7 kcal
Vetten
43.7 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
104.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Brak ocen
Gevouwen kruidenbrood
1 godz. 10 min
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Vegan kaas dip
40 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Roggebroodjes
12 godz.
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min