Apparaten en accessoires
Pizza Diavola
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
3 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2849.7 mg
Eiwitten
43.6 g
Calorieën
4162 kJ /
994.7 kcal
Vetten
43.7 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
104.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Minipizza’s
1u. 20min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen