Apparaten en accessoires
Pizza Diavola
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
3 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
Napolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
cherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Voeding per 1 portie
Calorieën
994.7 kcal /
4162 kJ
Eiwitten
43.6 g
Vetten
43.7 g
Koolhydraten
104.7 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
15.8 g
Natrium
2849.7 mg