
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g cèpe séché
- 510 g d’eau bouillante pour faire tremper
- 255 g riz brun IG bas" (voir Conseil)
- d'eau tiède pour faire tremper
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 270 g de poireau paré, partie blanche uniquement, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g pleurotes en fines tranches
- 200 g de champignons bruns frais en fines tranches
- 200 g d'eau
- 2 c. à thé bouillon de légumes en pâte sans sel (voir Conseil)
- 3 brins de thym frais feuilles seulement
- poivre noir moulu Pour l'assaisonnement, selon le goût
- 1 c. à thé jus de citron pour servir
- 60 g de pecorino râpé
- de thym frais feuilles seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 397.2 kcal / 1661.8 kJ
- Eiwitten
- 12.9 g
- Vetten
- 10 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Natrium
- 249.4 mg