Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 220 g de agua
- 1 cdita de azúcar refinada
- 5 g de carbón activado
- 20 g de levadura fresca
- 400 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal
- 250 g de jitomate triturado, enlatado
Recorte
- 50 g de aceitunas negras, grandes y sin hueso
- 250 g de mozzarella
- 1 cdita de orégano seco
- 3 ramita de hoja de albahaca fresca
- ensalada mixta
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2782 kJ / 664.9 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1075.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Costillas con salsa de café
40 min
Pozole de mariscos
1 godz. 15 min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 godz. 10 min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 godz.
Camarones salteados a los tres chiles
1 Std. 30 Min
Pollo con mole verde
1 godz.
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
2 godz.
Enchiladas de mole rojo
1 godz.
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50 min
Pescado con mole blanco
45 min
Pescado a la diabla
30 min