Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de almendras
- 300 g de coliflor cortada en trozos de 3 cm, sin tallo
- 15 g de aceite de oliva y un poco más para aliñar
- 100 g de cebolla morada
- 1000 g de agua fría
- 5 g de cilantro fresco
- 150 g de tomate sin semillas
- 50 g de aceitunas verdes o negras sin carozo
- 15 g de jugo de limón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 548.9 kJ / 131.2 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 418.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Cocción de garbanzos
12 Std. 55 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20min
Omelette en un bollo
40min
Crepas rosas con humus de garbanzo y almendras.
35 Min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1h 15 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min