Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la poêle
- 1 c. à soupe bombée de gingembre en poudre
- 1 c. à soupe bombée de curcuma en poudre
- 800 g de sauté de veau, en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 petit bouquet de coriandre fraîche
- 1 pincée de safran
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'olives violettes
- 6 cœurs d'artichaut en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Chorba tunisienne
45 min
Tajine de boulettes de sardines
45 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 min
Pastilla au poulet, aux amandes et à la cannelle
2 Std. 5 Min
Tajine d'agneau aux pruneaux
1 godz. 5 min
Chakchouka aux œufs
50min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1h 35min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Rfissa au poulet
1h 20min