Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 125 g Rotwein
- 2 - 4 Entenbrüste mit Haut, je nach Größe (insg. ca. 700 g)
- 50 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe (siehe Tipp)
of ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) (siehe Tipp) - 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen, plus 0,25 TL
- 4 Prisen Salz, plus 0,75 TL
- 40 g Butter
- 500 g Pastinaken, geputzt, geschält, in Stücken (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 677 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1j 30 menit
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 godz. 20 min
Red Onion Whisky Marmelade
50 menit
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2h
Lachs auf Lauch-Frischkäsebett mit heurigen Erdäpfeln
1 Std.
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 Std.
Kürbis-Kokossuppe
45 Min
Obazda
10 Min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16 godz. 40 min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1 godz. 25 min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15min