Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g topinamburu, obranego, pokrojonego na kawałki
- 450 g wody
- 1 szczypta soli
- 2 - 3 gałązki kolendry, świeżej, tylko liście
- 1 ząbek czosnku
- 15 g suszonych pomidorów, w oleju, odsączonych, pokrojonych na kawałki
- 45 g słonecznika łuskanego
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g oleju z pestek winogron
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 280 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 Min
Fasola adzuki po prowansalsku
13 Std.
Hummus z buraka
1 godz.
Topinambur po prowansalsku
50 min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Pasta zhong
15 Min
Pasta marchewkowa z figami
2h 30min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 godz.
Pesto sezamowe
10 Min
Hummus z bobu
1 godz.
Pesto z jarmużu
25 min
Pasta z jarmużu
15 Min