Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 50 g orzechów laskowych, łuskanych
- 20 g siemienia lnianego
- 20 g maku
- 400 g wody
- 2 łyżeczki soli
- 500 g różyczek kalafiora
- 50 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 3 jajka
- 150 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 140 g mleka
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1112 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Zapiekanka z kuskusu i dyni (dla dzieci)
1h 40min
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
25min
Muffinki z tuńczykiem
50min
Suflet szpinakowo-serowy
40min
Hummus z buraka
1hod.
Suflety kalafiorowe
55 min
Sałatka rosyjska z burakami
1hod. 10min
Red Velvet - ciasto buraczane
1 Std. 30 Min
Deser kokosowy z Varomy
1hod.
Rabarbarowa lasagne
1hod. 10min
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1 Std. 50 Min