Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g ryżu basmati
- 500 g wody
- ½ łyżeczki soli
- sok z cytryny, świeżo wyciśnięty, ilość do skropienia ryżu
- 150 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 - 3 ząbki ząbki czosnku
- 10 g oliwy z oliwek
- 60 g migdałów, w płatkach
- 40 g orzechów pistacjowych, solonych, łuskanych
- 40 g rodzynek koryntek
- ½ łyżeczki nasion kminu rzymskiego
- 50 g orzeszków piniowych
- 30 g pestek dyni
- 10 g maku
- 50 g żurawiny, suszonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2009 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragout z soczewicą i burakami
2j 10 menit
Bakłażany nadziewane kaszą kuskus
50min
Crumble po indyjsku
1h 20min
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1h
Pilaw z rodzynkami i orzeszkami piniowymi
40min
Boliwijski pilaw ryżowy
45min
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1h 10min
Sałatka z zielonej soczewicy
45min
Makaron gryczany soba z warzywami i tofu
50min
Kociołek jaglany z warzywami i kiełbaskami sojowymi
14h
Kotlety z kaszy gryczanej z sosem pomidorowym
1 Std. 35 Min
Peruwiańskie quinotto
35 Min