Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fig, suszonych
- 500 g wody, wrzącej
- 50 g migdałów, blanszowanych
- 250 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 10 g masła
- 220 g wody
- ½ łyżeczki kardamonu, mielonego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- pieczywo, do podania
- Voeding
- per 4 porcje
- Calorieën
- 2985.3 kJ / 713.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 35.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 20.5 g
- Natrium
- 219.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 Min
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
10min
Dip paprykowo-orzechowy
10min
Zielona terrina z kozim serem
4h 40min
Hummus z buraka
1 Std.
Pasta z marchewki z migdałami
15min
Dip z karczochów i tofu
5 Min
Kawior z bakłażana
50 Min
Rabarbarowa lasagne
1h 10 min
Pasta wegetariańska
10min
Pasta z jarmużu
15min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 Std.