Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g de lentilles corail sèches entières
- 250 g d'eau
- 2 - 3 pincées de sel
- 2 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 c. à café de paprika fumé
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 - 6 c. à soupe de sauce tomate, à ajuster en fonction des goûts
- 150 - 200 g de mozzarella râpée
- 3 - 5 champignons frais, en fines tranches
- ½ courgette, en fines tranches
- 10 - 12 olives noires
- quelques feuilles de basilic frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2019.8 kJ / 482.8 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 786.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de pois chiches au tofu
25 min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1 godz. 20 min
Frittata de courgettes et ricotta
40 min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 min
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50 min
Lasagne véganes aux lentilles
2 godz. 20 min
Gratin de blé aux légumes
25 min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 min
Curry thaï aux légumes
40 min
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
1 godz. 30 min
Pizza aux patates douces
1h 5min
Pain noir aux graines
2h 45min