Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de patates douces, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 100 g de farine de riz
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'huile d'olive, 1 c. à soupe pour la finition
- 200 g de mozzarella, râpée
- 6 - 8 tomates cerise, coupées en deux
- 8 - 10 olives dénoyautées
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 813.8 mg
Alternatieve recepten
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Pizza à l'épeautre, courgettes et aubergines
1h 40min
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1h
Salade de boulgour et saumon vapeur
25min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40min
Cookies aux fruits secs
50min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50min
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45min
Pain maison au maïs
2h 30min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45min