Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de patates douces, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 100 g de farine de riz
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'huile d'olive, 1 c. à soupe pour la finition
- 200 g de mozzarella, râpée
- 6 - 8 tomates cerise, coupées en deux
- 8 - 10 olives dénoyautées
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 813.8 mg
Alternatieve recepten
Gâteau protéiné aux pommes
1 godz.
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15 Min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1h 25min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2 godz.
Flammekuche de sarrasin aux légumes racines et au gorgonzola
1 godz.
Pizza sans gluten aux lentilles corail
30min
Rillettes de lentilles aux noix
25min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1 godz.
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1 godz. 30 min
Crêpes de courgette aux légumes d'été
1 godz.
Gratin de patate douce
50min
Gaufre de légumes
35min