
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ bouquet de persil plat frais effeuillé
- 100 g d'oignons coupés en deux
- 150 g de carottes coupées en morceaux (3 cm)
- 200 g de poireaux en rondelles (2 cm)
- 150 g de céleri-rave en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g d’orge perlé
- 1100 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) émietté - 1 c. à café de sel et un peu plus pour l’assaisonnement
- 3 pincées de poivre noir, moulu
-
60
g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
of 60 g de substitut de crème allégée, 19% de matières grasses
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 268.9 kcal / 1124.9 kJ
- Eiwitten
- 5.4 g
- Vetten
- 14 g
- Koolhydraten
- 33.1 g