Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 60 g de carotte, pelée, coupée en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (3 cm)
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de viande séchée des Grisons, en tranches, coupée en lamelles (2 cm)
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 900 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de crème entière
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de persil plat frais (env. 10 g), effeuillé et coupé fin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Pain paysan
3 Std.
Soupe du chalet
40min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Soupe d'orge
1h 20min
Soupe thaïe aux nouilles
35min
Rösti bernois
40min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto alla milanese
30min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min