Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 180 g d'huile de colza
- 1 bouquet d'aneth, frais (20 g) effeuillé
- 120 g de sucre
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 10 g de jus de citron
- 30 g de moutarde, mi-forte
- 30 g de moutarde au miel
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
La salade
- 2 concombres (750 g) coupés en morceaux (4 cm)
- 250 g de tomates-cerises, coupées en deux
- ¾ de c. à café de sel
Le poisson
- 500 g d'eau
- 4 filets de saumon, frais, avec ou sans peau (env. 150 g le filet)
- 1 citron non-traité, le zeste de citron
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3796 kJ / 906.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 68.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce à l’ail
15min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30min
Flammekueche aux asperges et jambon
1h 40 min
Sauce BBQ
20min
Sbrinz râpé
5min
Houmus
10 Min
Sauce béchamel
15min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Beignets de filets de perche
1h
Cuisse de poulet teriyaki
2 Std. 5 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min