Überbackene Spinat-Palatschinken

Überbackene Spinat-Palatschinken

4.2 46 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Bergkäse in Stücken
    40 g
  • Milch
    750 g
  • Weizenmehl, glatt
    240 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Mineralwasser
    20 g
  • Salz
    2 ¾ TL
  • Zwiebeln geschält, halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehe (optioneel)
    1
  • Olivenöl etwas mehr zum Einpinseln
    10 g
  • Blattspinatwürfel, TK angetaut
    1000 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Kresse (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 2001 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 2314 kJ / 553 kcal
Vetten 23 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...