Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 1 Ei (Größe M)
- 75 g Milch
- 1030 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 50 - 75 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 90 - 100 g Karotten, in Stücken
- 60 g Kohlrabi, in Stücken
- 10 g Öl
- 50 g Tomaten
-
4 - 5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1165 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 513 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Jägersauce mit Knödel
50 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 menit
Haferflockensuppe
20 min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min