Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 1 Ei (Größe M)
- 75 g Milch
- 1030 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 50 - 75 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 90 - 100 g Karotten, in Stücken
- 60 g Kohlrabi, in Stücken
- 10 g Öl
- 50 g Tomaten
-
4 - 5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1165 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 513 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 Min
Reis mit Kürbisletscho
40 Min
Haferflockensuppe
20 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min