Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palatschinkenteig
- 300 g Milch
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 10 g Mineralwasser
- 3 Eier
- ¼ TL Salz
Fülle und Palatschinken
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 220 g Karotten, in Stücken
- 270 g Kohlrabi, in Stücken
- 40 g Oliven, entkernt
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- 170 g passierte Tomaten
- 20 - 30 g Tomatenmark
- 60 g Rotwein
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
Béchamel- und Schnittlauchsauce
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Milch
- 4 - 5 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Sauerrahm
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 4 EL frischer Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2655 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1947 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1h 15min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55 min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20 min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 godz. 30 min
Rotkrautstrudel
1h 10 min