Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 20 g Butter
- 320 g Risottoreis
- 50 g trockener Weißwein
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Safran
- ¾ - 1 TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Schmelzkäsescheiben (z. B. RUPP Cheddar Scheiben), in Stücken
- 5 EL Weizenmehl
- 2 - 3 Eier, verquirlt (siehe Tipp)
-
9
EL Semmelbrösel
of 9 EL Panko Paniermehl - 1 TL Rosmarin, frisch, gehackt
-
etwas Butterschmalz
of etwas Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 350 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Lustenauer Käsdönnala
2 Std. 30 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Gefüllte Focaccia
4 Std.
Spinat-Käse-Kroketten
1h
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1óra 5p
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Pizza Wraps
1h 15min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min