Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
of 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2251 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riebel
3u.
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Käsespätzle
45 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Wälder Käsknöpfle
55 Min