Osttiroler Schlipfkrapfen

Osttiroler Schlipfkrapfen

4.3 37 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
8 Portionen

Ingrediënten

Teig und Vorbereitung
  • Bergkäse in Stücken
    80 g
    80 g Parmesan, in Stücken
  • Weizenmehl, griffig
    400 g
  • Sonnenblumenöl
    20 g
  • Wasser
    100 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 TL
Fülle und Fertigstellung
  • Zwiebeln in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Wasser
    700 g
  • Kartoffeln, festkochend geschält, in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Schnittlauch, frisch
    2 Bund
  • Butter in Stücken
    180 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 - 4 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 701 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 2105 kJ / 503 kcal
Vetten 29 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...