Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2105 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 701 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2h 30min
Lungauer Topfentascherl
2h 30min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Tiroler Kasnock’n
1h
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Hasenöhrl
1h
Älpler Flädle
30min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Gebackene Speckknödel
50min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h