Osttiroler Schlipfkrapfen
TM6 TM5

Osttiroler Schlipfkrapfen

4.2 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

Teig und Vorbereitung

  • 80 g Bergkäse, in Stücken
    of 80 g Parmesan, in Stücken
  • 400 g Weizenmehl, griffig
  • 20 g Rapsöl
  • 4 Eier (Größe M)

Fülle und Fertigstellung

  • 700 g Wasser
  • 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
  • 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
  • 2 Bund Schnittlauch, frisch
  • 180 - 210 g Butter, in Stücken
  • 2 TL Salz
  • 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2105 kJ / 503 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
48 g
Vetten
29 g
Verzadigd vet
16 g
Vezels
3 g
Natrium
701 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten