Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2105 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 701 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Käsespätzle
45min
Erdäpfelwirler
1h
Neapolitanische Calzone
1h 30min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Tiroler Kasnock’n
1h
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Fleischlose Fleischlaibchen
35min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 phút