Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2105 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 701 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Jägersauce mit Knödel
50 menit
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1j
Tiroler Schlutzkrapfen
1j
Gebackene Speckknödel
50 menit
Tiroler Kasnock’n
1j
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 menit
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Käsespätzle
45 Min
Lungauer Topfentascherl
2j 30 menit
Älpler Flädle
30 min
Frittaten
30 min