Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl, etwas mehr zum Einfetten (siehe Tipp)
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 300 g Milch
- 3 Eier (Größe M)
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Semmelwürfel
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Schinken, in Scheiben
- 35 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Oliven, entkernt, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Schinkenfleckerl
1hod.
Schinken-Käse-Kipferl
1hod.
Nudelauflauf mit Kürbis und viel Käse
1h 15min
Überbackene Speckknödel
1hod. 30min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 godz. 5 min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 Std. 20 Min
Kipferlkoch mit Vanilleobers
55 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Gemüsebiskuit vom Blech
35 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 Min