Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Germ
- 30 g natives Olivenöl extra, etwas mehr zum Einfetten und Bepinseln
- 370 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 350 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Schinken, in Scheiben, in breite Streifen geschnitten
- 200 g Crescenza Käse (italienischer Frischkäse, siehe Variation)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Pizzakipferl
40min
Pizzasonne
1h 55min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30min
Pizza Wraps
1h 15min
Speck-Spieße
1h 30min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1h 30min
Handsemmerl
10h 55min