Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Germ
- 30 g natives Olivenöl extra, etwas mehr zum Einfetten und Bepinseln
- 370 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 350 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Schinken, in Scheiben, in breite Streifen geschnitten
- 200 g Crescenza Käse (italienischer Frischkäse, siehe Variation)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Wraps
1h 15min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Speck-Spieße
1h 30min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Pizzasonne
1h 55 min
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1h 30min