Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 70 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 500 g Wasser, etwas mehr zum Bestreichen
- 700 g Blattspinatwürfel, TK
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 4 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (ca. 280 g)
- 150 g Feta
- 1 Eidotter
- 2 TL Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1442 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1003 mg
Alternatieve recepten
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1小时 20 分钟
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55min
Rotkrautstrudel
1h 10min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 Std. 45 Min