Spinatstrudel mit Erdäpfeln

Spinatstrudel mit Erdäpfeln

4.3 236 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehen halbiert
    2 - 4
  • Zwiebeln halbiert
    70 - 100 g
  • Erdäpfel geschält, in Stücken
    400 g
  • Wasser etwas mehr zum Bestreichen
    500 g
  • Blattspinatwürfel, TK
    700 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Muskat, gemahlen
    3 - 4 Prisen
  • Blätterteig, aus dem Kühlregal (ca. 280 g)
    1 Pck.
  • Feta
    150 g
  • Eidotter
    1
  • Sesam
    2 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1003 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1442 kJ / 344 kcal
Vetten 21 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...