Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 600 g Blattspinatwürfel, TK, angetaut, in kleinere Stücke geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 EL Weizenmehl, glatt
- 400 g Croissant & Plunderteig, aus dem Kühlregal
-
200
g Schafskäse, in Würfeln
of 200 g Feta, in Würfeln - 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 928 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 503 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Jägersauce mit Knödel
50min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Bohnen-Avocado-Salat
15 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 Std. 20 Min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 min
Champignonsauce
30min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 Std. 30 Min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min