Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 30 g cebuli dymki, przekrojonej na pół
- 200 g majonezu, wegańskiego (patrz wskazówka)
- 40 g pasty tahini (patrz wskazówka)
- 20 - 40 g octu jabłkowego
- 20 g syropu klonowego
- 1 ząbek czosnku
- 1 czubata łyżeczka musztardy
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej
- 150 g tofu, średnio twardego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1123.5 kJ / 268.5 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 651 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omlet z fetą i szpinakiem
15min
Buraki à la Wellington
3 godz.
Kremowy „serek” z nerkowców
25 min
Rösti z warzyw korzeniowych (TM6)
50 Min
Wegańskie aïoli
5h 10min
Bowl z tempehem i sosem orzechowym (TM5)
1 Std.
Kotlety z morszczuka i kaszy gryczanej z sosem czosnkowo-serowym
1h 40 min.
Tost z jogurtem tahini i grzybami miso
45 min
Kalafiorowy podpłomyk z serkiem kremowym, cebulą, bakłażanem i boczkiem
1h 20min
Farinata ze szpinakiem i groszkiem
30 min
Lody kokosowe
6h 30min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20min