Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 400 g batatów, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 500 g wody
- 200 g sera mozzarella, tartego
- 100 g mąki ryżowej (patrz wskazówka)
- ½ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia i skropienia pizzy
- 6 - 8 pomidorków koktajlowych, przekrojonych na pół
- 8 - 10 oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- 10 liści bazylii, świeżej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 813.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Słodki chlebek cukiniowo-bananowy z orzechami
1óra 45p
Kulki energetyczne marchewkowo-owsiane
50 Min
Serowo-warzywny spód do pizzy
45min
Rösti z warzyw korzeniowych (TM6)
50 Min
Owsiane batoniki z batatami
55min
Cukiniowy omlet na białkach
30 Min
Ziemniaczana tortilla na parze (TM5)
45min
Wegetariańskie spring rollsy (TM6)
1h
Bezglutenowe kotleciki wegetariańskie z dressingiem jogurtowym
55min
Śniadaniowe gniazdka z cukinii (TM5)
35 Min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1h
Batony warzywno-serowe
1h