Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Essiggurkerl, halbiert
- 70 g rote Paprikaschote, in Stücken, etwas mehr zum Garnieren
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Sauerrahm
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 1 Prise Kümmel, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL scharfer Senf
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1332 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1038 mg
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Semmelknödel
50 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 Min
Wurstaufstrich
10 Min
Erdäpfelkas
5 Min
Kürbiskernaufstrich
5 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min