Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Vanilleschote (siehe Tipp)
- 1000 g frische Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Rum
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1759 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Heidelbeermarmelade
55min
Marillenröster
30min
Powidl
8 Std.
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Marillenmarmelade
35min
Marillennektar
2h
Erdbeermarmelade
25min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Zwetschkenröster
1h 30min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Ribiselgelee
55min