Apparaten en accessoires
Zwetschkenröster
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Rohrohrzucker105 g
-
Gewürznelken4
-
Vanilleschote in Stücken (1 cm)½
-
frische Zwetschken halbiert, entkernt1350 g
-
Zimt, gemahlen½ - ¾ TL
-
Salz, unjodiert1 - 2 Prisen
-
Zitronensaft, frisch gepresst25 g
-
Wasser800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
1092 kJ /
260 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Selbst gemacht! Eingekocht & eingelegt
31 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Marillenmarmelade
35min
Topfenknödel mit Marillenröster
1u. 20min
Marillenmarmelade mit Vanille
1u. 5min
Hollerkoch
2u. 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1u. 10min
Ribiselgelee
55min
Semmelknödel
50min
Marillenröster
30min
Powidl
8u.
Marillenknödel "die Besten"
1u.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Germknödel
1u.