Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2000
g frische Zwetschken, halbiert, entsteint
of 2000 g Pflaumen, halbiert, entsteint -
¼ - ½
TL Zimt, gemahlen
of ¼ - ½ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 25 g Rum
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1634 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 16 g
Alternatieve recepten
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Ribiselgelee
55 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2u. 30min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Marillenröster
30min
Kürbisketchup
2h 5min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Marillennektar
2 Std.
Germknödel
1 godz.
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Kirschenkompott
1h 35min