Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Wasser, lauwarm
-
1
EL Sonnenblumenöl, etwas mehr für die Hände
of 1 EL Rapsöl - 1 Prise Salz
- Voeding
- per 340 g
- Calorieën
- 3321 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 142 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 156 mg
Alternatieve recepten
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Powidl
8 Std.
Salzstangerl
1h 25min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Kardinalschnitten
3 Std.
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Sonntags-Striezel
2h 15min