Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 700 g Weißkraut, geviertelt, ohne Strunk, in Stücken (ca. 4 cm)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rapsöl
- 25 g Kristallzucker
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- 150 g Wasser
- 1 EL Apfelessig
- 4 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
-
½
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 - 2 EL frischer Majoran, Blättchen gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1588 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Eiernockerl
30 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Kaspressknödelsuppe
1sa 35 dk
Semmelknödel
50 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Bröselknödel
40 min
Wurstknödel
1h 20 min
Liptauer
15min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min