Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten, rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 426 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Krautsuppe
55 min
Paradeiskraut
35min
Krautfleckerl
40 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Pusztasalat
1h
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Wurstknödel
1h 20 min
Liptauer
15min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min